VenoTrain® act

VenoTrain® act - z LYCRO®

Eleganca za vaše noge

VenoTrain® act preventivne nogavice nudijo blago kompresijo vašim nogam za lažji korak. Nogavice preprečujejo slabo prekrvavitev in s tem ohranjajo vaše noge zdrave. Zračno in prosojno tkanje je udobno za nošenje in hkrati ohranjajo eleganten videz.

  • Blaga do močna podpora (70 - 280 den)
  • Široka paleta
  • Poživljajoč učinek
  • Zaprti prsti

Poživljajoča eleganca

Blaga kompresija preventivnih nogavic VenoTrain act ima poživljajoč učinek in varuje zdrave noge pred nastankom motenj cirkulacije. Zračno tkanje in kvaliteta nudita visoko udobje nošenja skupaj s stilsko eleganco – v službi ali na zabavi. Izbirate lahko med tremi izvedbami VenoTrain act preventivnih nogavic: sheer elegance, cotton in microfiber.

 

Sheer Elegance

Modno prosojni izdelki VenoTrain act so na voljo v številnih nežnih odtenkih v obliki dokolenk, samostoječih nogavic z elegantno silikonsko čipkasto obrobo ali kot hlačne nogavice. Na voljo so tudi hlačne nogavice za nosečnice s posebnim raztegljivim predelom, ki se prilagaja rasti nosečniškega trebuha (samo v barvi karamel in črna).

act-sheer elegance barve.png

Cotton

S posebnim udobjem, ki ga zagotavlja bombaž, nežnim občutkom na koži in značilno narebrenim videzom. Na voljo so kot izrazito podporne dokolenke (280 den) v štirih barvah - za moške in ženske.

act-cotton,microfiber barve.png

Microfiber

Z visoko vsebnostjo mikrovlaken za izjemno lahkotnost. Nogavice so čudovito mehke in se tesno prilegajo nogi ter koži hkrati omogočajo dihanje. Na voljo so kot izrazito podporne dokolenke (280 den) v štirih barvah - za moške in ženske.

act-cotton,microfiber barve.png

 

 

 

VT Act določanje velikosti.jpg

 

S pomočjo predlaganih vaj boste ostali v gibanju. Nasvete, kako ohraniti vene v dobri kondiciji, lahko najdete tukaj!

 

Pomoč pri obuvanju in sezuvanju

VenoTrain® glider je praktičen pripomoček za obuvanje in sezuvanje kompresijskih nogavic. Vse ostale pripomočke lahko najdete tukaj!