VenoTrain® business

VenoTrain® business - z LYCRO®

Kompresijska nogavica poslovnega izgleda

Dolgotrajno sedenje ali stanje lahko pripeljeta do težkih, oteklih nog in nastanka krčnih žil. Gibljivost je zmanjšana in tveganje nastanka tromboze se poveča. Z VenoTrain® business si pomagate zaščititi pred omenjenimi težavami: moderne kompresijske nogavice z diskretnim izgledom so izdelane za moške in ženske in tako nudijo posebno kombinacijo materiala z visokim udobjem nošenja, vzdržljivostjo in dolgoročnim pozitivnim učinkom na noge.

  • Termoregulacijski učinek
  • Klasičen narebren izgled
  • Udoben predel podplata in širši zgornji rob
 

lycra_soft.jpg oznaka perfekt fit sistem.png

bussin.jpg

 

Moderna funkcionalnost

Dobavljivo v dveh kompresijskih stopnjah 1 in 2. Medicinska učinkovitost je v skladu z RAL standardom; z VenoTrain bodo vaše vene razbremenjene in cirkulacija pospešena. Izbira med petimi barvami, diskretna oblika in koži prijazni material odlično ustreza vsakemu poslovnemu oblačilu.

Kompresijska nogavica je narejena iz mixa materialov z mehkim bombažem na notranji strani in Tactel® vlakni na zunanji. Regulira toploto, koža diha in je izredno vzdržljiva. Timbrelle® vlakna še dodatno ojačajo podplat in ohranjajo stopalo suho.

 

Udobje diskretnega izgleda

Moderno in mehko LYCRA® tkanje omogoča lažje oblačenje nogavice. Anatomsko oblikovana peta in širši zgornji rob zagotavljata optimalno podporo preko celega dneva. VenoTrain business nogavica je brezčasna, saj je na izgled diskretno narebrena in je dobavljiva v petih barvah. 


bussin2.jpg

 

Za poslovne moške in poslovne ženske

Dokolenske kompresijske nogavice VenoTrain business so dobavljive v dveh verzijah in sicer za moške in ženske. Ženska - krajša dolžina stopala je dobavljiva za velikosti čevljev od 36 do 41. Za moške pa so nogavice za čeveljne velikosti od 41 do 49.


 

Barva

barve business.png

 

 

 

 

S pomočjo predlaganih vaj boste ostali v gibanju. Nasvete, kako ohraniti  vene v dobri kondiciji, lahko najdete tukaj!

 

Pomoč pri obuvanju in sezuvanju

VenoTrain® glider je praktičen pripomoček za obuvanje in sezuvanje kompresijskih nogavic.  Vse ostale pripomočke lahko najdete tukaj!