VenoTrain® look

VenoTrain® look - z LYCRO®

Opazen izgled vaših nog: zahvaljujoč elegantni in delno transparentni obliki, VenoTrain look združuje učinkovitost z lepim izgledom. Je idealni pripomoček pri modnem oblačenju in izstopajoč model med drugimi kompresijskimi nogavicami. VenoTrain look kompresijske nogavice so idealne pri preprečevanju nastanka tromboze, za nosečnice in za zdravljenje blagih do zmernih žilnih bolezni.

  • Sijoč izgled
  • Push-up učinek
  • Raztegljive

oznaka lycra_medical (2).jpg oznaka perfekt fit sistem.png

Modni koraki

Pokažite svoje noge in jih hkrati zaščitite pred problemi s krčnimi žilami. Moderne, delno prosojne kompresijske nogavice so dobavljive kot: dokolenke, samostoječe do dimelj, hlačne ali nosečniške, hlačne nogavice. Možno jih je naročiti kot standardne ali narejene po meri.

 

Visoka stopnja udobja in kvalitete

Izbirate lahko med dvema kompresijskima stopnjama, lahka (Ccl 1) ali srednja (Ccl 2), kar je zadostno za učinkovito kompresijsko terapijo. VenoTrain look dajejo odlično podporo in hkrati so udobne za nošenje. Enostavno se jih obleče in sleče. Ponašajo se z oznako kvalitete »Confidence in Textiles«, kar pomeni, da so bile testirane za netoksične sestavine v skladu z Eko-Tex Standardom 100.

 

Barva

look barve.jpg

 

 

 

 

 

 

S pomočjo predlaganih vaj boste ostali v gibanju. Nasvete, kako ohraniti  vene v dobri kondiciji, lahko najdete tukaj!

 

Pomoč pri obuvanju in sezuvanju

VenoTrain® glider je praktičen pripomoček za obuvanje in sezuvanje kompresijskih nogavic.  Vse ostale pripomočke lahko najdete tukaj!