VenoTrain® micro balance

VenoTrain® micro balance - z LYCRO®

Udobje nošenja in nega kože v enem!

Ljudje z venskimi težavami pogosto trpijo zaradi suhe in pekoče kože. Podjetje Bauerfeind je za ta namen razvilo kompresijske nogavice VenoTrain® micro balance, to je prva kompresijska nogavica na svetu z integrirano nego kože. VenoTrain® micro balance združuje lastnosti dobre kompresijske nogavice in sicer boljša cirkulacija krvi skupaj z kvalitetnim losjonom za noge.

  • Ščiti pred nastankom žilnih bolezni
  • Emulzija (losjon) z vitaminom E, ureo in olja iz pešk granatnega jabolka
  • Dobavljivo v treh klasičnih barvah in dveh kompresijskih stopnjah

oznaka lycra_medical (2).jpg oznaka perfekt fit sistem.png oznaka microfiber.png

Terapija nog in kože – za vaše dobro počutje

VenoTrain® micro balance vam pomaga povrniti naravni nivo vlažnosti kože, v kolikor trpite zaradi grobe in suhe kože na nogah. Kompresijske nogavice vsebujejo sestavine za nego kože, katerih učinkovitost je bila dokazana s kliničnimi študijami. Po nekaj kratnem pranju nogavic, se le-te poškropi s priloženo emulzijo. Emulzija je priložena vsakemu paru kompresijskih nogavic VenoTrain® micro balance, prav tako se jo lahko naroči posamično.

 

Se prilega, podpira in neguje vašo kožo

Med potovanjem, nosečnostjo ali po venskih posegih, VenoTrain® micro balance nudijo dvojni učinek. Integrirane sestavine za nego kože omogočajo lažje oblačenje in slačenje nogavic in zmanjšajo občutek pritiska na kožo. Z 50% vsebnostjo mikrovlaken ima tkanje izgled neprosojne, modne in kvalitetne nogavice. Zahvaljujoč Perfect-Fit sistemu je VenoTrain® micro balance revolucionarni izdelek v pogledu nudenja odličnega prileganja, kar je odločilnega pomena za udobje nošenja in zadovoljitev potreb uporabnika.

  

Barve

micro balance_osnovne barve.png

 

 

 

 

venotrain_micro_balance_principle.jpgNačelo

Niti nogavic so oplemenitene z aktivnimi sestavinami za nego kože. Koža tako dobi pomembne sestavine, katerih učinkovitost je vidna takoj in deluje dalj časa.

POSEBNA TERAPIJA:
Niti VenoTrain® micro balance med nošenjem nogavic sproščajo posebna olja in vitamin E.

PRILAGODLJIV SISTEM NEGE:
Med nošenjem nogavic se posebne sestavine sproščajo. Koža absorbira samo toliko teh sestavin, kolikor jih potrebuje za ohranitev svojega naravnega ravnotežja.

DOLGOROČNI UČINEK:
Po določenem času nošenja in pranjih nogavic, se aktivne sestavine porazgubijo oz. sperejo. S pomočjo emulzije ponovno zagotovite ustrezno nego kože.

PONOVNI NANOS:
Ko se aktivne sestavine porabijo, se jih ponovno nanese s pomočjo emulzije. Na nogavice pred nošenjem nanesite emulzijo, katera se vpije v tkanje VenoTrain® micro balance.

Rezultati klinične študije potrjujejo učinkovitost emulzije.

  • Vidna izboljšava stanja kože v roku enega tedn
  • Zmanjšanje suhosti kože, saj je vlažnost kože ohranjena
  • Zmanjšanje srbenja

 

S pomočjo predlaganih vaj boste ostali v gibanju. Nasvete, kako ohraniti  vene v dobri kondiciji, lahko najdete tukaj!

 

Pomoč pri obuvanju in sezuvanju

VenoTrain® glider je praktičen pripomoček za obuvanje in sezuvanje kompresijskih nogavic.  Vse ostale pripomočke lahko najdete tukaj!