VenoTrain® micro

VenoTrain® micro - z LYCRO®

Modna kompresijska nogavica z občutkom lagodja oznaka lycra_medical (2).jpg oznaka perfekt fit sistem.png oznaka microfiber.png
Standardne barve

Najpopularnješa kompresijska nogavica podjetja Bauerfeind je VenoTrain micro. Narejena je 50% iz mikrovlaken, je mehka in nežna do kože. Potenje izgine saj lahko zrak kroži do kože in tako preprečuje neprijetni občutek akumuliranja toplote. Udobno, elastično tkanje pospešuje krvni obtok, razbremenjuje vaše žile in nenazadnje so lepe na pogled. Nogavica je dobavljiva v številnih oblikah in devetih klasičnih barvah za skladnost z vašimi potrebami, željami in življenskimi slogi.

  • Zaščita pred krčnimi žilami
  • Udobni predel podplata
  • Kot standardna velikost ali narejeno po meri
micro barve_osnovne.png

 

 Trendne barve

Vsako leto izide paleta trendovskih, modnih barv in oblik. VenoTrain micro ponudba modnih barv se ravna po modnih zapovedih in tako se vsako leto pojavijo nove barve za dokolenke, hlačne in samostoječe nogavice, zaprti prsti. Zahvaljujoč visoki vsebnosti mikrovlaken, VenoTrain micro modne barve ponujajo številne barve tako v toplih kot hladnih tonih in se jih lahko kombinira z vašimi oblačili, da ostanete barvno usklajeni ali dosežete kontrastni učinek.

  • Trendne barve, vsako leto drugačne
  • Tudi z vzorcem Jive ali Tango
  • Udobno za nošenje, tudi v vročih dnevih
  • Barve 2017: Salmon in Vanilla
salmon,vanilla.jpg
 

 

Izdaja VenoTrain micro vzorca

Izdaja dveh vzorcev dodaja še eno dimenzijo pri izbiri VenoTrain micro kompresijskih nogavic. Vzorec »Jive« prekrije nogo s črto in vmesno cik cak linijo, medtem ko vzorec »Tango« z dvojnimi ravnimi črtami naredi nogo elegantno. Oba vzorca sta možna pri izbiri dokolenk, hlačnih ali samostoječih nogavicah z zaprtimi prsti.

  • Dva vzorca "Jive" in "Tango"
  • Dobavljivo kot dokolenke, hlačne ali samostoječe nogavice
  • Dobavljivo v vseh barvah

vt_micro_mf17_design_01.jpg

  

 

Občutite učinek delovanja

Za daljše obremenitve nog ali daljše stoječe delo vam VenoTrain micro ponuja številne prednosti. Kompresijski učinek razbremeni pritisk na vaše noge in stimulira krvni obtok. Tako so noge manj boleče in otečene. Kompresija je največja na področju gležnja in se postopoma znižuje v smeri trupa. Visoka vsebnost mikrovlaken naredi nogavico izredno mehko in elastično. Potenje se ne pojavi saj zračen material poskrbi za kroženje zraka vse do vaše kože.

 

Dobro za vašo nogo

Visoka stopnja udobja nošenja VenoTrain micro se začne že pri stopalu: udobni stopalni del nudi posebne razbremenitvene dele pritiskov na predelu pete in blazinic (metatarzalni del stopala). Na sredini stopala je raztegljiv predel za večjo stabilizacijo.

 

S pomočjo predlaganih vaj boste ostali v gibanju. Nasvete, kako ohraniti  vene v dobri kondiciji, lahko najdete tukaj!

 

Pomoč pri obuvanju in sezuvanju

VenoTrain® glider je praktičen pripomoček za obuvanje in sezuvanje kompresijskih nogavic.  Vse ostale pripomočke lahko najdete tukaj!